Spørgerunde 1 / Question round 1

Så har jeg trukket 20 tilfældige spørgsmål, som jeg har valgt at svare på. 10 af dem kommer her. De sidste 10 kommer i morgen / The first 10 questions is here, the next 10 questions are tomorrow

Hvor høj er du? / What is your height?

175 cm

Ryger du og hvilket mærke? / Do you smoke?

Ja desværre i nogle perioder. Kun Prince Light. / Yes unfortunately I do

Hvorfor gik du tilbage til Peter? / why did you get back together with your x-boyfriend?

Da jeg ikke var sammen med Peter, i den periode hvor vi var gået fra hinanden, kunne jeg ikke holde det ud. Jeg savnede ham og følte at, når jeg havde det sådan her var det eneste rigtige at give det en chance og arbejde på forholdet. Ligemeget hvem jeg var sammen med, så sammenlignede jeg alt og alt hvad jeg gjorde med ham. Jeg opdagede hvor meget Peter elskede mig som person, for den jeg var og blev overbevist om at jeg virkelig også elskede ham. Vi har det rigtig godt sammen i dag / I went back to my boyfriend, because I realized that I missed him each moment we weren’t together. whatever was broken, we could fix it, and we did. I love him till death. 

 

hvor mange penge bruger du på tøj hver måned? / How much money do you spend on clothes every month?

Når man har et job som mit, er det meget forskelligt hvor meget man rent faktisk tjener hver måned. Nogle måneder tjener jeg mere end andre. På en god måned kan jeg godt shoppe for 5000-7000kr om måneden / When you have a job as a reality star, you can earn a lot of money one month, and no money the other month. So its very different how much money I have. On a good month I can spend about 5000-7000 Danish crones on clothes.

Hvor shopper du henne? / were do you shop?

Jeg kan rigtig godt lide designer tøj, så elsker Malene Birger, Designers remix og Birger christensen. Men man skal sgu ikke tage fejl af brands som H&M samt Zara. Der shopper jeg også. Er ikke så god til online shopping, endnu hehe / I love shopping at designer stores like Malene Birger, Designers remix and Birger Christensen. But I also love H&M and Zara. Very different.  Don’t shop a lot on the internet as I should haha.

Hvad gør du for at holde dig slank? / what do you do to keep your body fit?

Jeg syntes det er så sjovt når folk stiller mig det spørgsmål. Jeg spiser da sundt ja. Jeg elsker kylling, wok, sushi og grønsager. Men jeg spiser altså også is, chips, chokolade – især når tømmermændene rammer mig. Jeg er ikke den type som takker nej til en dessert eller slik i biografen nej. Træner dog et par gange om ugen. Skal blive bedre til det, men med så meget arbejde er det svært. / I love healthy food and work out, when I’am not working on Television. But I also love chips, chocolate and dessert. I am not that type of girl who says no to unhealthy food haha ;-) 

 

 

Er du nogensinde blevet mobbet som barn? / have you ever been bullied as child?

 

Jeg er desværre blevet mobbet som barn. Rigtig meget faktisk. Folk mobbede mig med at jeg var grim og tyk. I folkeskolen var jeg meget frembrusende og veludviklet i en tidlig alder, så folk tog det som en trussel. Jeg blev altid holdt udenfor og nogle gange lod forældrene mig heller ikke være sammen med deres børn. Det er heldigvis en ting jeg er kommet over i dag, og det gør man når man bliver ældre. / Yes, indeed. As child I was bullied because people thought I was ugly and fat. I was also very well developed before anyone else in my class, so people saw me as a treat. Today I am over it, and you DO come over it when you get older, no matter what. You need to be strong.

Har du nogle piercinger eller tattoveringer? / Do you have any piercings are tattoos? 

Nej jeg har ingen tattoveringer og det får jeg heller ikke. Jeg er sikker på man kommer til at fortryde dem. Jeg har en piercing i navlen som jeg fik som ung, men den bruger jeg ikke. Også har jeg piercinger i ørene som jeg heller ikke får brugt. / No I wont get any tattos, cause I know that I will regret. I have one piercing in my belly, which I got as a child but I don’t use it anymore. 

Hvad laver du om 10 år, hvis din drøm skulle gå i opfyldelse? / what do you do in 10 years, if your dreams came true?

Om 10 år bor jeg i Hollywood og er kendt i USA. Jeg er gift med Peter og vi har sammen børn. min drøm er at starte ud med 2 børn, hvis det er til at klare så flere haha. / My dream is to become a star in Hollywood and live with Peter, my boyfriend, get married and have children. 

Hvad er det bedste ved at være kendt og hvad er det væreste?/ what is the best thing about being famous and what is the worst?

Det bedste ved at være kendt er helt klart opmærksomheden samt de fordele man får når man er kendis (sponsorater osv). Det væreste ved at være kendt er når pressen bliver for privat. Jeg kunne for eksempel ikke udstå at se mig selv på forsiden af SE&HOER uden trusser på fra en bytur. Sådan noget bliver jeg ikke glad for og der ville man bare ønske man var en ganske almindelig pige i byen. / The best thing is the attention and the gifts you get as a celebrity. The worst thing is when the media becomes to private and is snitching in my private life. Sometimes you just wish you were a normal girl, who nobody knows. 

 

Kategorier: Uncategorized | 14 kommentarer

Indlæg navigation

14 thoughts on “Spørgerunde 1 / Question round 1

 1. Ansepigen

  Eij du er så cute malle

 2. Cherie

  Hej, Amalie

  Jeg er ret interesseret i at vide, hvilke makeup mærker du bruger?
  Når jeg kigger billeder, tænker jeg umiddelbart Smashbox, fordi foundation osv. ser godt ud på kamera, men hvar bruger du? :)

 3. Hej Cherie, det meget forskelligt! Men jeg laver snart indlæg med alt make-up og hår, osv. Glæd dig ;) Knus Amalie

 4. uuh det indlæd lyder jo helt fantastisk :-) jeg glæder mig rigtig meget.

 5. Annemaj

  “And people saw me as a treat” jeg ved godt du ville skrive at folk så dig som en trussel, men du har altså skrevet at folk så dig som en snack, hahahaha :D

 6. Melanie

  Du er sgu en dejlig & fantastisk pige Amalie! Thumbs up, og lad ingen fortælle dig andet!

 7. thilde

  vil du ikke ligge en masse billeder op af dine outfits? syntes du har en rigtig fed stil, så ville være fedt med en masse billeder!

 8. Mille

  heldige dig at du kan holde vægten påtrods af “normal” levestil :)

 9. Cathrine

  Hej Amalie. Jeg må simpelthen spørge din hvor den smukke hvide og sorte kjole du havde på til din fødselsdag er fra? Den er simpelthen så smuk og lækker!
  Dejligt at du ENDELIG har fået en blog.. Du har en lækker stil! :)

 10. cindy

  Er viiiiiiiild med dit haar paa det sidste billede!!!!
  Selvom du virkelig siger nogle underlige ting engang imellem, ja saa har du fanmer en god stil ‘smiler’ :)

 11. Jimmi

  Hej Amalie,

  jeg tænker tit på dig <3

  http://www.myupload.dk/showfile/1gDOtSMx6.png

 12. Sooofie

  Kunne være mega fedt hvis du valgte at sælge ud i dit tøj, også lave en hjemmeside med det!

 13. Theodor

  Hej Amalie, er det sandt eller falskt at Peter har slået dig, du vil gerne giftes med ham, og have børn med ham, men for 3 måneder siden sagde du at han var et svin og din familie også hatede ham… Giv mig et ærligt svar, så er du sød

 14. Er det løgn at Peter har slået dig eller er det sandt amalie? Og hvordan har du det med at du flyttet fra dit store hus og går det godt med Peter og ser du fristet med amalie lind.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com. The Adventure Journal Theme.

%d bloggers like this: