Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

21 kommentarer

 1. Jeg synes det er fedt at du er ærlig om det, og jeg synes at det er pisse ærgeligt at folk skal være så negative og direkte onde imod dig, pga. af det.

  Ja, det kan godt være fire aborter er et højt tal. Men det er ligegyldigt for det er/var udelukkende dit valg, og du har gjort det der var rigtigt for dig. That’s all that matters.

  Derudover så synes jeg ikke folk der ikke har børn eller ikke har fået en abort kan udtale sig om det, for de ved ikke hvordan det er når man står i situationen.

 2. amalieszigethy

  :-))

 3. amalieszigethy

  hej Maria.
  Tak for din besked, betyder meget for mig!!

  Kærlig hilsen Amalie

 4. Maria Jørgensen

  Glem alt om Fie og de andre kritikere. Det er let at dømme andre – og Fie har jo røven fuld af penge, så hun kan sagtens sige at alle kan vende sig til at have et barn. Desuden er det nok ikke alle der vil give hende ret i at et barn ALTID er en guds gave, for hvad skal voldtægtsofre så ikke føle? Klam og gammeldags holdning, hvis du spørger mig. Om man ønsker abort er ens eget valg, og det skal ingen andre end forældrene til barnet blande sig i. Det er modent og overskudsagtigt at indrømme at man ikke er klar og at man har lavet en fejl – at det er for tidligt, og ikke ville være til gavn for nogen. Keep going og tillykke 🙂

 5. Rethe

  At få en abort er ens personlige valg. Og det må andre respektere eller stikke piben ind.
  Andre, som har så hulens travlt med at dømme andres valg, burde få sig et liv.

 6. Pingback: vild kritik efter afsløring af amalies fire aborter: ‘i skal lukke røven’ | Sundhed og Sygdom blog

 7. erika

  hey Amalie. Jeg vil gerne starte med at sige at jeg ikke er en stor fan af dig, men det skal ikke handle om det. Jeg så fie og dig havde et “problem” (lad os kalde det det). men jeg kan godt følge det med man ikke bare skal havde abort og man dræber barn og al det. Men jeg tænker også at 4 gange er på nogle pukter mange, men iforhold til hvor klar man er til faktisk at have et barn har en altså en stor betydning. Det ville være synd for et barn at skulle vokse op i et dårlig miljø. jeg er selv syg og selvom jeg ville dette barn, ville det ikke være godt for barnet. Jeg vil ikke kunne tage mig ordenligt af barnet, selvom jeg ville. Så det være bedst i feks den sag at få en abort, iforhold at sende et barn ud i verden som ikke ville trives og havde det godt. Jeeg synes det er en vigtigt ting at huske på.. Så selvom jeg ikke synes om dig vil jeg støtte dig i denne sag. folk har hver sinde grunde til at få abort, om dine så var gode eller dårlige grunde….
  Jeg synes bare folk skal huske på det,
  og derfor skriver jeg dette opslag i håb om folk vil se dette og det måske vil hjælpe på din situation…
  hav det godt

 8. Camilla

  Hej Amalie ❤️
  Jeg synes at det er stærkt at du fortæller om aborter! Du er en en fantastisk person, og bliver helt ked af det på dine vegne at folk skal være så negative om det at få en abort.. Tak fordi du deler dit liv med os

 9. Karina

  Jeg synes det er mega sejt af dig at du står frem og fortæller om aborter. Jeg har selv fået en da jeg var 15, og det er pisse hårdt at gå igennem men det var den rigtige beslutning for mig og min ekskæreste. Det har på en måde gjort mig stræk til at tage andre beslutninger i livet.
  Sejr gået Amalie!

 10. Ida

  Jeg synes, at det er stærkt af dig at fortælle om dine aborter. Der kan være mange grunde til, at man vælger at få foretaget en abort. Det er et individuelt valg, og som du selv nævner; et tabu, der skal brydes. Ærgerligt at Fie, på sin blog, får det til at lyde som om, at du har den holdning, at det er okay at dræbe et andet menneske.

 11. Alia

  Blev du deprimeret efter dine aborter? I så fald, hvordan håndterede du det?

 12. Sascha

  Jeg syntes at det er flot at du står frem omkring det og er ærlig. Abort skal ikke være en tabu at snakke om.
  – Dem jeg derimod syntes burde skamme sig er folk der mener at abort ikke bør eksistere, fordi ikke alle er klar til at blive forældre, og selv hvis du havde brugt beskyttelse er der jo aldrig noget der er 100%.
  Og folk der prøver at komme med kommentaren “jeg prøver at få et barn og så får hun en abort”, jamen selv hvis du ikke havde fået en abort ville disse kvinder jo stadig ikke havde været blevet gravide. Folk skal stoppe med at beskylde andre for deres skæbne.
  At de ikke kan få børn kan aldrig blive andres skyld, lige meget hvad.

 13. Caro

  Jeg synes, at det er rigtig flot af dig at stå frem og fortælle, at du har fået fire aborter, men jeg synes dog, at det er lidt synd, at du siger, at det ikke var med egen vilje, især fordi du siger, at du er glad for dit valg den dag i dag. Var det dit valg eller tvang Peter dig til det?

  Abort redder ufattelig mange kvinder og børn fra en uønsket fremtid, og der er absolut intet skamfuldt ved at tage ansvar for sig selv og sine valg.

  Tillykke med din datter <3

 14. Camilla

  Er en kirurgisk eller en medicinsk abort værst?

 15. Mimi

  Hvor er det sejt, at du tør fortælle om det! Jeg har selv fået to aborter, og det var bestemt ikke nemt, men den dag i dag er jeg glad for det.

 16. Julie

  Hej Amalie 🙂

  hvor er det sejt! at du vælger at være så ærlig om noget som kan være sindsygt hårdt at tale om ( og til tider et lidt tabu belagt emne at tage op)

  du skal bare huske på
  Gud giver altid sine hådrste kampe til sine stærkste soldater!

  jeg er sikker på at du bliver en Fantastisk mor! og jeg glæder mig sådan til at følge lidt med på side linjen når den lille kommer til verden 🙂

  Alt godt og gode tanker herfra 🙂

 17. Rahima marie

  Hejsa
  Jeg syntes, at det er flot, at du står ved og som du selv beskriver – offentlig.
  Jeg har også selv fået (og har 3 børn i forvejen)
  Jeg er gammel nok til at få mit 4 barn, men min situation er anderledes (da jeg er kommet i kørestol efter en bilulykke i 2010)
  Så føler ikke, at jeg kan give alle mine børn den kærlighed, og støtte de skal have, hvis jeg får flere.
  Håber du stor drives med mor titlen. Der findes ikke noget bedre. Bare vent på første gang dit barn siger mor. Så går det virkelig op for dig, og dit hjerte ♥ vil smelte endnu mere.
  De kærligst hilsner Rahima Marie

 18. Julie

  Jeg kan godt forstå dig og dine beslutninger

 19. Trine

  Hej Malle
  – Jeg har os prøvet at få en abort, også da jeg var 19 år … Den var ikke helt frivillig, manden jeg var sammen med den gang, sagde endten vælger du mig(ham) eller barnet , dengang valgte jeg så ham …

 20. Julie

  Hej Amalie vil du ikke lave en Q&A på din blog og fortælle lidt om din kæreste og alt det her baby ting

 21. Julie

  Hej Amalie vil du ikke lave en Q&A